Beppie Kraft #Mijnprik

In de campagne #mijnprik komen persoonlijke verhalen over vaccinatie aan bod. Zangeres Beppie Kraft is één van de gezichten achter de campagne. Ze heeft zich laten prikken en kan niet wachten weer te 'genete vaan ut leve'. Met haar vaccinatieverhaal wil ze anderen aanmoedigen het gesprek over vaccinatie aan te gaan. In onderstaand vlogje vertelt Beppie waarom zij vaccinatie belangrijk vindt. 

Vlog | Beppie Kraft vertelt over haar vaccinatie

 

Vaccinatielied 'Sjus wie Beppie'

Beppie heeft samen met zanger en songwriter Bart Storcken het vaccinatielied 'Sjus wie Beppie' opgenomen. Het lied maakt onderdeel uit van de campagne #mijnprik en is geschreven op de melodie van 'Een Beppie afstand'. De videoclip geeft met een knipoog weer hoe het vaccinatieproces eruit ziet. Bekijk onderstaand de videoclip. 

Prikken zonder afspraak

Prikken zonder afspraak

Wil jij je laten prikken 'Sjus wie Beppie'? Dat kan vanaf nu ook zonder afspraak bij alle vaccinatielocaties in Zuid-Limburg. Tijdens de reguliere openingstijden ben je van harte welkom om vrij binnen te lopen voor de eerste vaccinatie. Bekijk alle informatie over prikken zonder afspraak.

Vragen of twijfels?

Vragen of twijfels?

Heb jij vragen of twijfels over coronavaccinatie? Bekijk onze vaccinatie-pagina voor alle praktische informatie, veelgestelde vragen en betrouwbare informatiebronnen over het vaccin, de werkwijze, bijwerkingen en meer.