U bevindt zich op:ProfessionalsJeugdgezondheidszorg

Jeugdgezondheidszorg

De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van de GGD Zuid Limburg heeft een belangrijke rol in de preventieve zorg voor kinderen en jongeren in Zuid-Limburg. Via verschillende contactmomenten en middels gezondheidsonderzoek volgen we de groei en ontwikkeling van kinderen van 0 tot 18 jaar. We kijken naar alle factoren die de ontwikkeling van het kind beïnvloed. Naar wat goed gaat. Maar ook naar wat beter kan. Samen met de ouders en andere zorgverleners gaan we hier vervolgens mee aan de slag. 

Dienstverlening JGZ

Naast de vaste contactmomenten met ouder en kind investeren wij ook in de uitrol van goede programma's en projecten om de jeugd in onze regio een kansrijke toekomst te bieden. We werken hiervoor samen met de 16 gemeenten in Zuid-Limburg, de Provincie, het Rijk en onze zorgpartners. Ook haken wij aan op bewezen landelijke programma's. Op deze pagina geven wij een inkijk in de dienstverlening van onze Jeugdgezondheidszorg. 

Programma's en projecten

Contact

Contact

Heb je vragen over de dienstverlening van Jeugdgezondheidszorg Zuid-Limburg? Of wil je graag overleggen met een van onze jeugdverpleegkundigen? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum
Chat je liever anoniem met een van onze jeugdverpleegkundigen, zij helpen je graag met al jouw vragen via de GroeiGids ouderchat of jouw GGD Jongerenchat.