U bevindt zich op:Over de GGDWerken bij de GGD

Werken bij de GGD

Werken bij de GGD Zuid Limburg? Yes, dat kan! Inmiddels zijn al 600+ collega's jou voorgegaan en we zoeken er nog meer! Sinds jaar en dag zetten wij ons in om de groep gezonde mensen groter te maken. Dat is de basis van ons bestaan en lijkt de laatste jaren misschien wel belangrijker dan ooit.

Om deze ambitie voort te zetten en de inwoners van Zuid-Limburg een eerlijke kans op een gezond en veilig leven te bieden, zoeken wij nieuwe collega's. Enthousiaste medewerkers met hart voor mens en maatschappij en een flinke dosis professionaliteit, inzet en betrokkenheid. Ben jij onze nieuwe GGD'er?

Vacatures

Wij hebben regelmatig interessante vacatures. Van functies binnen de jeugdgezondheidszorg, infectieziektebestrijding en crisisbeheersing tot forensische geneeskunde, Kennis & Innovatie en Veilig Thuis. Ook op het gebied van bedrijfsvoering zoeken wij regelmatig nieuwe collega's. Denk hierbij aan ICT'ers, projectleiders en administratief medewerkers.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacatures en solliciteer op jouw droombaan! 

Over de GGD Zuid Limburg

Over de GGD Zuid Limburg

De groep gezonde mensen groter maken. Dat is de basis van ons bestaan. Al ruim 120 jaar zetten we ons in om de gezondheidsverschillen in de regio terug te dringen. Dat is waar we ons toen, nu en in de toekomst voor inzetten.

Als GGD’er kun je écht het verschil maken. Je zet je elke dag in om gelijke kansen op gezondheid te realiseren. Dit doen we door de gezondheid van onze inwoners te beschermen, bewaken en bevorderen. Wil je actief en direct meewerken aan een gezond Zuid-Limburg? Dan zit je bij de GGD op de juiste plek. Bekijk onze website en kom erachter hoe divers onze werkzaamheden zijn.

GGD In Balans

GGD In Balans

Als GGD vinden we het niet alleen belangrijk om de gezondheid en het welzijn van de inwoners van Zuid-Limburg te bevorderen, maar hebben we allereerst oog voor onze eigen medewerkers. Als organisatie voor mensen, door mensen, zijn onze mensen ons grootste goed. Daarom bieden we het interne programma 'GGD In Balans' aan. Een pakket aan instrumenten waarmee je als medewerker aandacht hebt voor je eigen (mentale) gezondheid, welzijn en duurzame inzetbaarheid. Zodat je lekker in je vel in zit. In Balans blijft.

Zo krijg je gedurende het hele jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops, sportactiviteiten, webinars en andere activiteiten om jouw vitaliteit, professionaliteit en wendbaarheid te vergroten. Je kan deelnemen aan een vitaliteitstraject, waarbij je inzicht krijgt in jouw fysieke en mentale gezondheid. Ook zijn er volop mogelijkheden om hybride te werken en bieden we gezonde werkplekken aan. Tot slot zijn er in overleg met je leidinggevende diverse ontwikkelmogelijkheden op maat, passend bij jou functie en loopbaan.

#vitaliteit #professionaliteit #wendbaarheid

Stimulerend werkklimaat

Stimulerend werkklimaat

De GGD Zuid Limburg heeft een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen. Wil jij onderdeel zijn van een lerende organisatie die vrijheid en vertrouwen geeft én neem jij zelf verantwoordelijkheid voor een gezonde loopbaan? Dan is er sprake van een goede match en pas jij bij onze betrokken en bevlogen collega’s.

Arts Maatschappij en Gezondheid

Arts Maatschappij en Gezondheid

Als arts Maatschappij en Gezondheid bij de GGD Zuid Limburg sta je midden in de maatschappij. Je richt je niet op het individu, maar op het collectief. Niet het behandelen, maar juist preventie is het uitgangspunt. Je hebt een brede blik op de maatschappij, geneeskunde en gezondheid. Zo zie je meer, kun je meer en beteken je meer. Naast zorgverlener ben je vooral ook een verbinder, partner en adviseur. Je hebt een belangrijke rol binnen het GGD-netwerk en werkt veel samen met huisartsen, medisch specialisten, partners en gemeenten. 

Meer weten over de (opleiding) arts M+G? 

Ga naar de pagina Arts Maatschappij en Gezondheid. 

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Als GGD’er kun je écht het verschil maken. Je zet je elke dag in om gelijke kansen op gezondheid te realiseren. Spreekt deze ambitie jou aan en wil jij graag een onderdeel uitmaken van onze organisatie, bekijk dan onze openstaande vacatures. Staat er op dit moment geen geschikte vacature voor jou open? Schroom dan niet om een open sollicitatie te sturen. 

Stage lopen bij de GGD

Stage lopen bij de GGD

Wij zetten ons dagelijks in voor een gezond Zuid-Limburg. Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid? Kom dan stage lopen bij de GGD Zuid Limburg. 

Wij vinden het belangrijk te investeren in de ontwikkeling van toekomstige professionals. Daarnaast maak je meteen kennis met de GGD Zuid Limburg als potentiële werkgever en de grote diversiteit aan afdelingen, functies en projecten binnen onze organisatie. 

Stage bij de GGD iets voor jou?

Vul dit aanvraagformulier in en wij nemen op korte termijn contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.