U bevindt zich op:Over de GGD  Werken bij de GGD

Werken bij de GGD

De GGD werkt samen met de burger, onze partners en gemeenten aan het verbeteren van de gezondheid van alle inwoners van Zuid-Limburg. De verbinding tussen onderzoek, beleid en praktijk is belangrijk voor onze manier van werken. Onze taken lopen uiteen van jeugdgezondheidszorg en gezondheidsbevordering tot ambulancezorg en van infectieziektebestrijding tot crisisbeheersing. Extra aandacht is er voor de gezondheid van mensen in een kwetsbare positie. We leveren daarbij zorg op maat.

Ik zoek een vacature Onze vacatures

Ambitie en kernkwaliteiten

"De gezondheid en veiligheid van Zuid-Limburg gaat de medewerkers van de GGD aan het hart. Ze dragen daaraan bij op een manier die het verschil maakt, vandaag en morgen. De GGD’er staat midden in de maatschappij en is er als het nodig is". Spreekt dit u aan? Herkent u zichzelf in deze ambitie? En behoren resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, leervermogen en flexibiliteit tot uw kernkwaliteiten? Dan nodigen we u uit om uw interesse voor onze organisatie kenbaar te maken. Dat kan via een sollicitatie op vacante functies of via een open sollicitatie.

Stimulerend werkklimaat

De GGD biedt een stimulerend werkklimaat met volop kansen. De arbeidsvoorwaarden zijn vergelijkbaar met de arbeidsvoorwaarden bij gemeenten als het gaat om bepalingen over de aanstelling, het salaris, werktijden en verlof en sociale zekerheid en pensioen.

Wij zijn een dienstverlenende organisatie met een veelheid aan functies. Bij de GGD Zuid Limburg werken medewerkers in verschillende vestigingen in Zuid-Limburg.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers van de GGD Zuid Limburg staan beschreven in de CAR UWO (arbeidsvoorwaardenregeling voor gemeenten). De rechten en plichten van de werknemer, maar ook die van de werkgever worden hierin beschreven. Daarnaast kent de GGD Zuid Limburg enkele aanvullende personeelsregelingen, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het (ver)kopen van verlof.

Werken bij de Acute Zorg

Werken bij de Acute Zorg

Wilt u meer weten over werken bij de ambulancehulpverlening? Deze filmpjes geven een beeld:

Voor informatie over de functies, opleidingen, arbeidsvoorwaarden, ambulanceorganisaties en vacatures in de ambulancesector, kijk op de website van Ambulancezorg Nederland.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Als uw achtergrond en werkervaring interessant voor ons is en u hebt interesse in een functie bij de GGD Zuid Limburg, dan nodigen we u uit om een open sollicitatie te sturen.