U bevindt zich op:Over de GGD Werken bij de GGD

Werken bij de GGD

De GGD werkt samen met de burger, onze partners en gemeenten aan het verbeteren van de gezondheid van alle inwoners van Zuid-Limburg. De verbinding tussen onderzoek, beleid en praktijk is belangrijk voor onze manier van werken. Onze taken lopen uiteen van jeugdgezondheidszorg en gezondheidsbevordering tot ambulancezorg en van infectieziektebestrijding tot crisisbeheersing. Extra aandacht is er voor de gezondheid van mensen in een kwetsbare positie. We leveren daarbij zorg op maat.

Ik zoek een vacature Onze vacatures

Ambitie en kernkwaliteiten

"De gezondheid en veiligheid van Zuid-Limburg gaat de medewerkers van de GGD aan het hart. Ze dragen daaraan bij op een manier die het verschil maakt, vandaag en morgen. Als GGD’er sta je  midden in de maatschappij en ben je er als het nodig is".
Je bent primair gericht op onze cliënten en je bereikt graag samen resultaten. Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf te blijven ontwikkelen en draagt daarmee bij aan de ontwikkeling van de hele organisatie. Herken jij jezelf hierin en wil je meewerken aan de verbetering van gezondheidspreventie in Zuid-Limburg? Reageer dan op een van onze vacatures of vul het open sollicitatieformulier in.

Stimulerend werkklimaat

De GGD Zuid Limburg heeft  een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen. Wil jij onderdeel zijn van een lerende organisatie die vrijheid en vertrouwen geeft én neem jij zelf verantwoordelijkheid voor een gezonde loopbaan? Dan is er sprake van een goede match en pas jij bij onze bijna 800 betrokken en bevlogen collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn een dienstverlenende organisatie met een veelheid aan primaire en ondersteunende  functies, verdeeld over diverse vestigingen in Zuid-Limburg.
Wij bieden een modern en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, dat past bij een volwassen arbeidsrelatie. In de CAO SGO (arbeidsvoorwaardenregeling voor gemeenten) staan de arbeidsvoorwaarden beschreven.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Als uw achtergrond en werkervaring interessant voor ons is en u hebt interesse in een functie bij de GGD Zuid Limburg, dan nodigen we u uit om een open sollicitatie te sturen.

Stage lopen bij de GGD

Stage lopen bij de GGD

Ben je ambitieus en wil je je carrière een start geven? Kom dan stage lopen bij GGD Zuid Limburg en draag jouw steentje bij aan de verbetering van de gezondheid van de Zuid-Limburgers. Vul dit aanvraagformulier in; wij nemen op korte termijn contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.

Voor een stageplaats bij de ambulancedienst kun je een motivatiebrief mailen naar: stage.ambulance@ggdzl.nl. Stuur ook zeker je CV mee zodat we kunnen oordelen of je in aanmerking komt voor een stageplaats. We proberen binnen 5 werkdagen te reageren op je verzoek.