U bevindt zich op:BurgersSeksuele gezondheidAls seks je werk is

Als seks je werk is

Ben je een man, vrouw óf transgender die geld of goederen ontvangt in ruil voor seks?
Dan ben je welkom bij onze GGD.

Een afspraak bij onze GGD is volledig anoniem. Zo hoef je niet je echte naam door te geven of andere persoonsgegevens. Je kunt op afspraak bij ons terecht voor:

Al onze zorg voor de soa testen, eventuele behandeling van een soa met medicatie of een hepatitis B vaccinatie is gratis. Als seks je werk is, adviseren we je om 2x per jaar een periodieke soa controle te doen.

Heb je klachten, ben je gewaarschuwd voor een soa of is er tijdens het sekswerk een condoom afgegleden of kapot gegaan? Neem dan contact met ons op, ook als je dit jaar al 2 keer een periodieke soa controle hebt gehad.

Wat doet de GGD Zuid Limburg voor sekswerkers?

GGD Zuid Limburg heeft een team van zorgmedewerkers speciaal voor vrouwen, mannen en transgenders die sekswerk doen. Dit team bestaat uit sociaal verpleegkundigen en artsen. Dit team gaat 2 à 3x per jaar op bezoek in de clubs en erotische massagesalons: sekswerkers krijgen daar gratis  anonieme soa testen en hepatitis B vaccinaties aangeboden.

Daarnaast is dit team van de GGD ook actief op internetsites zoals kinky, speurders, sexjobs, etc. Dit team stuurt email en whatsapp berichten naar sekswerkers die adverteren op deze sites.

Het team van zorgmedewerkers speciaal voor sekswerkers is tijdens kantooruren ook bereikbaar via whatsapp Tel: 0631911892

Is seks je werk of bijverdienste? Kijk dan eens op onderstaande websites voor meer informatie.