U bevindt zich op:Burgers Infectieziekten en hygiëne  Reisvaccinaties en bedrijfsvaccinaties

Reisvaccinaties en bedrijfsvaccinaties

Als u naar een land gaat waar veel besmettelijke ziekten voorkomen of een beroep hebt dat een verhoogd risico op een infectieziekte met zich meebrengt, kan vaccinatie verstandig zijn.

Reizen en gezondheid

In sommige landen kunt u vervelende en soms gevaarlijke infectieziekten oplopen, zoals diarree, huidproblemen, hepatitis A, malaria, gele koorts of seksueel overdraagbare aandoeningen. U kunt zichzelf hier gedeeltelijk tegen beschermen door u te laten inenten en pillen te slikken. Voor reisvaccinaties en informatie over reizen en gezondheid, kunt u terecht bij Ease Travel Clinic & Health Support:

(088) 004 91 49

Ease Travel Clinic & Health Support

Ease geeft reisadvies op maat en zorgt voor malariatabletten en reisvaccinaties tegen gele koorts, hepatitis A en andere besmettelijke ziekten. Daarnaast is Ease bereikbaar voor advies en hulp vanuit het buitenland en voor controle bij terugkomst. Ease Travel Clinic werkt zeer nauw samen met de artsen infectieziektebestrijding van de GGD Zuid Limburg en met artsen-infectiologen van het Maastricht Universitair Medisch Centrum.

Werken en gezondheid

In sommige beroepen loop je meer dan in andere het risico om een infectieziekte op te lopen. Bijvoorbeeld wanneer je in de zorg werkt. Het is dan bijvoorbeeld belangrijk om ingeënt te zijn tegen hepatitis B. Deze ziekte wordt onder andere overgebracht via besmet bloed en besmette naalden.

Ease Travel Clinic & Health Support vaccineert particulieren en werknemers van bedrijven tegen hepatitis B.

Vaccinatieboekje kwijt?

Informatie over reisvaccinaties die u in het verleden gehad hebt, kunt u opvragen bij: