U bevindt zich op:Over de GGDGezondheidspanel

Gezondheidspanel GGD Zuid Limburg

Laat uw mening horen over belangrijke onderwerpen die met gezondheid te maken hebben! Om te weten wat er speelt in de regio is ook uw stem belangrijk. Als lid van het GGD panel beantwoordt u vragen over bewegen, lekker in uw vel zitten, meedoen, uw dagelijks leven, ontspanning en hoe u woont. Al ruim 20.000 Zuid Limburgers gingen u voor en zijn lid van het gezondheidspanel. 

Over het panel

Het gezondheidspanel van de GGD Zuid Limburg bestaat uit inwoners van de 16 gemeenten van de regio Zuid-Limburg: Beek, Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal. Zij beantwoorden een paar keer per jaar online een aantal korte vragen. Het invullen van een vragenlijst duurt meestal 5 minuten. 

Meedoen aan het panel

Als inwoner van Zuid-Limburg bent u welkom om mee te doen aan het gezondheidspanel. Meedoen kan vanaf 18 jaar. De resultaten van het onderzoek ziet u op de website van de GGD. Daarvan krijgt u bericht. Wilt u graag mee doen? Stuur dan een e-mail naar panel@ggdzl.nl en vermeld daarin alleen het e-mailadres waarop u de vragenlijst wilt ontvangen, meer hebben we niet nodig. 

Wilt u niet meer meedoen? Dan kunt u op elk moment weer uitschrijven voor het panel. Ook dit kan door een e-mail te sturen naar panel@ggdzl.nl. Vermeldt daarin duidelijk dat u u afmeldt voor het panelonderzoek. 

Andere vragen of opmerkingen? Mail:  panel@ggdzl.nl

Privacy

Gegevens worden alleen gebruikt voor het panelonderzoek en nooit zonder uw toestemming gedeeld met anderen. De GGD houdt zich aan de privacywetgeving. Dat betekent dat uw gegevens veilig zijn.