U bevindt zich op:Over de GGD Gezondheidspanel

Gezondheidspanel GGD Zuid Limburg

Laat jouw mening horen over belangrijke onderwerpen die met gezondheid te maken hebben! Om te weten wat er speelt in de regio is ook jouw stem belangrijk. Als lid van het GGD panel beantwoord je vragen over bewegen, lekker in je vel zitten, meedoen, je dagelijks leven, ontspanning en hoe je woont. Al ruim 20.000 Zuid Limburgers gingen je voor en zijn lid van het gezondheidspanel. 

Over het panel

Het gezondheidspanel van de GGD Zuid Limburg bestaat uit inwoners van de 16 gemeenten van de regio Zuid-Limburg: Beek, Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal. Zij beantwoorden een paar keer per jaar online een aantal korte vragen. Het invullen van een vragenlijst duurt meestal 5 minuten. 

Meedoen aan het panel

Als inwoner van Zuid-Limburg ben je welkom om mee te doen aan het gezondheidspanel. Meedoen kan vanaf 18 jaar. De resultaten van het onderzoek zie je op de website van de GGD. Daarvan krijg je bericht. Wil je graag mee doen? Stuur dan een e-mail naar panel@ggdzl.nl en vermeld daarin alleen het e-mailadres waarop je de vragenlijst wilt ontvangen, meer hebben we niet nodig. 

Wil je niet meer meedoen? Dan kun je op elk moment weer uitschrijven voor het panel. Ook dit kan door een e-mail te sturen naar panel@ggdzl.nl. Vermeldt daarin duidelijk dat je je afmeldt voor het panelonderzoek. 

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk, laat het ons dan weten, dit kan ook via panel@ggdzl.nl.

Privacy

Gegevens worden alleen gebruikt voor het panelonderzoek en nooit zonder je toestemming gedeeld met anderen. De GGD houdt zich aan de privacywetgeving. Dat betekent dat je gegevens veilig zijn.