U bevindt zich op:Burgers Seksuele gezondheid  Jongeren tot en met 24 jaar

Jongeren tot en met 24 jaar

Jongeren tot en met 24 jaar kunnen 2 x per jaar kosteloos bij de GGD terecht voor soa-testen. Neem contact op als je klachten hebt, gewaarschuwd bent voor een soa of om een andere reden verhoogd risico hebt gelopen op soa. Doe dit ook als je wel al eerder dit jaar een test hebt gedaan. Je huisarts of ouders krijgen hier geen informatie over. Maak telefonisch een afspraak voor een soa-test.

Bel direct voor een afspraak Een afspraak maken

Vragen over seks?

Vragen over seks?

Veel mensen hebben vragen over seksualiteit of ervaren problemen. Bij de GGD kunnen jongeren tot en met 24 jaar gratis terecht voor een gesprek, bijvoorbeeld wanneer je pijn tijdens het vrijen hebt, erectieproblemen of orgasme problemen.
Ook kun je bij de GGD terecht met vragen over o.a. anticonceptie, geaardheid en meisjesbesnijdenis. Alles wordt vertrouwelijk besproken.
Vindt je de stap naar de GGD nog te groot? Op www.sense.info kun je dagelijks anoniem chatten met een verpleegkundige van de GGD.
Kijk ook eens op de pagina Alle vragen over seks voor jongeren.

Jongerenspreekuur

Naast onze gewone spreekuren hebben wij elke donderdag avond tussen 16.30 en 18.30 uur een speciaal spreekuur voor jongeren. De ene week is dit spreekuur in Heerlen en de andere week in Maastricht. Ook voor dit spreekuur moet je een afspraak maken.