Verzoek dossier kinderen van 12 tot 16 jaar

Hebt u een verzoek met betrekking tot het dossier van uw kind tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Bij kinderen van 12 tot 16 jaar is toestemming van de jongere zelf nodig. De jongere kan hiervoor de toestemmingsverklaring invullen.

Wij vragen u bij de aanvraag kopieën mee te sturen van uw identiteitsbewijs, het identiteitsbewijs van de andere ouder en het identiteitsbewijs van uw kind. Wij vragen deze informatie, omdat wij uw identiteit moeten vaststellen voor het in behandeling kunnen nemen van het verzoek. U hoeft niet alle informatie van de identiteitsbewijzen mee te sturen. U kunt gebruik maken van de Kopie ID-app van de Rijksoverheid om niet-noodzakelijke informatie af te schermen alvorens de kopie aan ons te verstrekken. Na afhandeling van het verzoek worden de kopieën vernietigd.

Wilt u er op letten dat:

  • de kopieën goed leesbaar zijn
  • de identiteitsbewijzen niet verlopen zijn

De GGD neemt uw verzoek zo snel mogelijk in behandeling. U ontvangt van de betrokken afdeling een bevestiging van uw aanvraag zodra het verzoek is ontvangen. Binnen 4 weken ontvangt u een reactie op uw verzoek. U ontvangt onze reactie digitaal, tenzij u deze anders wenst te ontvangen.

Vul onderstaande gegevens in:

Aanvragen dossier kinderen 12 - 16 jaar

Formuliervelden