U bevindt zich op:Over de GGD Burgerpanel

Gezondheidspanel GGD Zuid Limburg

Laat jouw mening horen over belangrijke onderwerpen die met gezondheid te maken hebben! Om te weten wat er speelt in de regio is ook jouw stem belangrijk. Als lid van het GGD panel beantwoord je vragen over bewegen, lekker in je vel zitten, meedoen, je dagelijks leven, ontspanning en hoe je woont.

Over het panel

Het gezondheidspanel van de GGD Zuid Limburg bestaat uit inwoners van de 16 gemeenten van de regio Zuid-Limburg: Beek, Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal. Zij beantwoorden een paar keer per jaar online een aantal korte vragen. Het invullen van een vragenlijst duurt meestal 5 minuten. 

Meedoen aan het panel

Als inwoner van Zuid-Limburg ben je welkom om mee te doen aan het gezondheidspanel. Meedoen kan vanaf 18 jaar. Aanmelden kan hier binnenkort. De resultaten van het onderzoek zie je op de website van de GGD. Daarvan krijg je bericht. Wil je niet meer meedoen? Dan kun je op elk moment weer uitschrijven voor het panel. Voor vragen kun je terecht bij panel@ggdzl.nl.

Je gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek en nooit zonder je toestemming gedeeld met anderen. De GGD houdt zich aan de privacywetgeving. Dat betekent dat je gegevens veilig zijn.