U bevindt zich op:ProfessionalsInfectieziektenCorona (COVID -19)Informatie voor zorgprofessionals

Informatie voor zorgprofessionals

COVID-19 vaccinaties

COVID-19 vaccinaties

Bent u als professional betrokken bij de uitvoering van de COVID-19-vaccinatie? Op de website van het RIVM staat alle informatie voor uitvoerders.

Meer informatie

  • Coronavaccinatie.nl. (Rijksoverheid)
  • Landelijke Corona Informatielijn: 1400 (op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur).

Siilo: voor intercollegiaal contact

Siilo: voor intercollegiaal contact

Voor medische vragen kunnen huisartsen, artsen verstandelijk gehandicapten, specialisten ouderengeneeskunde, apothekers, medisch specialisten, arts microbiologen en artsen infectieziekten terecht in de beveiligde en afgeschermde omgeving siilo. De gestelde vragen worden beantwoord door een arts infectieziektenbestrijding of deskundige infectieziektenpreventie. Als u direct reactie wilt, adviseren we u om te bellen naar het telefoonnummer voor professionals van de GGD of de Corona informatielijn van de GGD.

Vanuit de siilo-app kunt u ook naar de veel gestelde vragen gaan. Deze worden bijgehouden op het kennisplatform COVID-19. U vindt hier een uitgebreid overzicht van vragen met de meest actuele antwoorden. Vragen die in de siilo-app worden gesteld worden ook aan de veel gestelde vragen op het kennisplatform toegevoegd.

Lid worden van de Limburgse siilo omgeving

Wilt u lid worden van de Limburgse siilo omgeving? Klik op deze link https://www.siilo.com/nl/ggd-limburg en scan de QR code die op uw scherm verschijnt. Heeft u nog geen siilo account? Klik dan ook op bovenstaande link, maak een account aan en scan de QR code.

Meer informatie

Meer informatie

Samenwerking met GHOR

Voor informatie en het onderling delen van plannen, procedures, kennis en ervaring op het gebied van crisismanagement en crisiscommunicatie in Zuid Limburg is de besloten samenwerkingsruimte van de GHOR Zuid-Limburg het centrale punt.

Crisiscoördinatoren en communicatiefunctionarissen van de zorginstellingen in Zuid-Limburg zijn hierbij aangesloten. Heeft u hierover vragen stuur dan een e-mail naar acghor@ggdzl.nl.

Op de website van GGD GHOR Nederland vindt u meer informatie over het testen op COVID-19 door de GGD'en in Nederland.