U bevindt zich op:Over de GGD  Het gebouw

Het gebouw

Het kantoorgebouw van de GGD is verbouwd in 2017. Een mooie gelegenheid om te kijken naar duurzaamheid!

Bij het ontwerp is gekeken naar energiezuinigheid, gebruik van duurzame materialen, beperking van afval en gebruik van bestaande materialen. En met respect voor natuur in en rondom het gebouw en met gebruik van waterbesparende maatregelen. Voor duurzame energie nemen we deel aan het Mijnwaterproject.

Het resultaat mag er zijn

Het gebouw is BREEAM gecertificeerd; het keurmerk om nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties te beoordelen op duurzaamheidsprestatie. En voor de omgeving en de medewerkers: een mooi gebouw waarin de GGD medewerkers in een groene kantooromgeving zittend, staand en zelfs fietsend kunnen werken. Natuurlijk is een gezonde werkomgeving ook een rookvrije omgeving, daarom geldt er op het terrein van de GGD een rookverbod voor werknemers én bezoekers.