U bevindt zich op: Nieuws

Update wateroverlast: Test- en vaccinatielocatie Maastricht vanaf 17 juli weer open

16 juli 2021
GGD XL Testlocatie Maastricht

GGD XL Testlocatie Maastricht

Wij leggen uit wat dit voor uw afspraak betekent.

De test- en vaccinatielocatie in Maastricht zijn vanaf zaterdag 17 juli weer geopend. De dreiging van wateroverlast is bij beide locaties afgenomen, waardoor de locaties weer veilig te bereiken zijn. De geplande afspraken voor 17 juli gaan gewoon door. De mensen waarbij de afspraak op 15 of 16 juli werd geannuleerd, kunnen vanaf nu weer een nieuwe afspraak inplannen.

Mijn vaccinatie-afspraak op 15 of 16 juli werd geannuleerd, wat nu?

Als u een vaccinatie-afspraak op 15 of 16 juli op locatie MECC Maastricht gepland had staan, dan ontvangt u van de GGD een SMS met hierin een nieuwe datum en tijdsslot. Wanneer u uw afspraak al op een andere dag hebt herpland, kunt u deze SMS negeren.

Mijn testafspraak op 15 of 16 juli werd geannuleerd, wat nu?

Het was mogelijk om op hetzelfde tijdstip bij een van de andere testlocaties van GGD Zuid Limburg te testen. Is dit niet gelukt? Dan kunt u een nieuwe testafspraak inplannen via www.coronatest.nl of door te bellen met de landelijke afsprakenlijn 0800 - 1202.

Contact

Voelt u zich er niet prettig bij om wegens het huidige wateroverlast de weg op te gaan? U kunt dan de afspraak verzetten door contact op te nemen met het callcenter waar u de afspraak bij heeft gemaakt.