U bevindt zich op: Nieuws

Test- en vaccinatielocaties maandag dicht tot 12.00 uur

14 februari 2021

Maandag 15 februari is er in de nacht en ochtend kans op verraderlijke gladheid door ijzel. Het KNMI heeft code rood afgegeven voor heel Nederland. Alle corona-testlocaties en alle corona-vaccinatielocaties in Zuid-Limburg zijn maandag 15 februari tot 12.00 uur gesloten.

Ik had een afspraak voor een test of vaccinatie. Wat nu?

Kom niet naar de test- of vaccinatielocatie. U hoeft niet af te bellen. U ontvangt een SMS-bericht. Daarnaast belt de GGD Zuid Limburg iedereen die een afspraak had voor een test of vaccinatie. We plannen dan zo snel mogelijk een nieuwe afspraak in. De GGD belt 14 februari tot 21.00 uur en maandagochtend vanaf 8.00 uur.

Situatie na 12.00 uur

Naar verwachting zal de gladheid in de loop van de ochtend verdwijnen. Per regio wordt bekeken wanneer de test- en vaccinatielocaties weer open kunnen. Het is aan te raden deze website in de gaten te houden om zeker te weten dat de afspraken na 12.00 uur doorgaan.  

Update 15-02-2021: De test- en vaccinatielocaties van GGD Zuid Limburg gaan vandaag weer definitief open vanaf 12.00 uur. Heeft u na 12.00 uur een test of vaccinatie afspraak staan? Dan kan uw afspraak dus gewoon doorgaan. De locaties zijn vandaag extra lang geopend om afspraken die in de ochtend stonden gepland, zoveel mogelijk door te kunnen laten gaan. 

Liever niet de straat op?

De GGD kan zich goed voorstellen dat mensen met een afspraak liever niet de straat op gaan als code geel of oranje van kracht is. U kunt dan de afspraak verzetten door contact op te nemen met het callcenter waarmee u de afspraak heeft gemaakt.