U bevindt zich op: Nieuws

Stoptober 2020: Stoppen doen we samen

14 september 2020
Stoptober 2020

Vanaf 3 september is de campagne Stoptober weer gestart: in oktober 28 dagen niet roken!

Meedoen aan Stoptober is een van de beste beslissingen die u kunt nemen. En dit is het moment!

Waarom Stoptober?

Elke roker weet dat stoppen met roken moeilijk is. De verslaving is sterk. Toch weten we uit onderzoek dat vrijwel elke roker graag zou willen stoppen. De vraag is alleen: wanneer? De ervaring heeft geleerd dat Stoptober rokers over de drempel helpt om een stoppoging van in elk geval 28 dagen te wagen. Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen net lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug.

Gratis app

Iedereen die aan Stoptober wil meedoen, kan zich vanaf 3 september inschrijven via de website www.stoptober.nl. Vanaf 28 september is de bijbehorende gratis app te downloaden die vanaf 1 oktober dagelijks steun biedt. De 28-dagen-niet-roken-reis begint op 1 oktober 2020.

Gratis webinar voor alle deelnemers aan Stoptober

28 september is er vanaf 20 uur een gratis webinar, te volgen door iedereen die meedoet aan Stoptober en zich inschrijft op Stoptober.nl. Belangrijke tips en aanmoedigingen van
coaches, artsen en de deelnemende BN’ers zullen in dit webinar aan bod komen. Ook is er tijdens het webinar gelegenheid om vragen te stellen.

Meedoen aan Stoptober is dus meer dan 28 dagen stoppen met roken. Het betekent: steunen en gesteund worden. Wie weet inspireert u andere rokers om mee te doen en vol te houden! Doet u ook mee?