U bevindt zich op: Nieuws

Euregionaal Preventie-onderzoek

24 oktober 2019

Helpt u ons met het invullen van de korte vragenlijst?

GGD Zuid Limburg, euPrevent en Mondriaan, afdeling Preventie, voeren samen met acht partners uit België en Duitsland een onderzoek uit in de Euregio Maas-Rijn.

Wie zoeken wij?

  • Jongeren (12-26 jaar), vragen over alcohol, cannabis en gaming. 
  • 55-plussers, vragen over alcohol en medicatie.

Hoort u bij één van deze doelgroepen vul dan deze vragenlijst in, uw mening is belangrijk. Door het invullen van een korte vragenlijst helpt u ons preventie-advies te verbeteren Kent u mensen die horen tot deze doelgroepen vraag ze dan om mee te doen. U kunt de flyer voor jongeren en/of de flyer voor 55-plussers gebruiken om de mensen uit uw netwerk te attenderen op dit onderzoek. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen.

Vertrouwelijk en anoniem

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Het onderzoek is vertrouwelijk en anoniem. Dat betekent dat aan de antwoorden geen naam gekoppeld kan worden. De vragenlijst kan online worden ingevuld via deze link: www.healthsurvey.eu

Euregionale preventiecampagne

Het onderzoek loopt tot en met 31 januari 2020. Zodra de onderzoeksresultaten bekend zijn brengen we u hiervan op de hoogte. Met de resultaten van dit onderzoek wordt (eu)regionaal een preventiecampagne ontwikkeld om de gezondheid en leefstijl van de doelgroepen te bevorderen.

Hartelijk dank voor uw hulp!


Dit onderzoek wordt ondersteund door het Interreg V-A programma Euregio Maas-Rijn.