U bevindt zich op:CoronavirusAangepaste dienstverlening GGD Seksuele gezondheid

Seksuele gezondheid

Het Centrum voor Seksuele Gezondheid heeft voor de komende periode haar dienstverlening aangepast in verband met het coronavirus. Wij zijn weer geopend voor alle hulp met betrekking tot de volgende onderwerpen:

Maak een afspraak

Je maakt een afspraak door te bellen naar ons callcenter: 

088 - 880 5072

Bereikbaarheid

  • Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.15 uur
  • Maandag en woensdag van 13.30 tot 16.30 uur

Wij vragen je om alleen naar de afspraak te komen. 
Let op! Heb je klachten die bij het coronavirus passen, zoals (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan contact met ons op. Je afspraak kan mogelijk telefonisch doorgaan of wordt verzet naar een ander moment. 

Soa-check en soa-thuistest

Twijfel je of je een soa kunt hebben? Doe de soa-check. Zo weet je of je naar de GGD of je huisarts moet voor een soa-test. Liever niet naar de GGD of huisarts? Dan kun je ook een soa-thuistest doen. Op soaaids.nl vind je betrouwbare thuistests.

Welke dienstverlening is (nog) niet volledig beschikbaar?
 

Telefonisch consult

Ben je onder de 25 jaar en wil je je laten testen op SOA? Dan kom je mogelijk ook in aanmerking voor ons telefonische spreekuur. Jouw consult vindt dan telefonisch plaats met een verpleegkundige en je krijgt thuis een testpakketje opgestuurd. Dit betekent dat je dan niet langs hoeft te komen op de poli. Als je een afspraak maakt bij het callcenter worden je enkele vragen gesteld om na te gaan of jouw hulpvraag geschikt is voor een telefonisch consult. 

Online coach

Veel jongeren hebben vragen over seks of ervaren problemen. Tot en met 24 jaar ben je altijd welkom om een afspraak te maken op de SENSE poli. Is deze stap (nog) te groot of bezoek je momenteel liever geen fysiek spreekuur? Misschien is de Online Sense Coach dan iets voor jou.

Je kunt hier vanuit het gemak van je eigen huis een online training volgen met betrekking tot de volgende thema’s:

  • Seksleven is minder fijn
  • Geen zin in seks
  • Te snel klaarkomen
  • Pijn bij het vrijen

Heb je vragen over seks en soa’s? Dan kun je ook bellen, mailen of chatten met de Sense Infolijn. Of lees op sense.info meer over seks en soa’s.